Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.


Közelgő Leövey-napok

Kedves Leöveysek!

A közelgő Leövey-napok programját ajánljuk figyelmetekbe:

  • március 25-én, hétfőn tanítás lesz, de a "Tehetség Napja" keretében tagozatos diáktársaink bemutatkozását láthatjuk délelőtt a megadott beosztás szerint,
  • március 26-án, kedden tanítás lesz, majd 14.30-tól a leöveys színkörösök előadásában láthatjuk a Kodály-teremben a Charlie nénje című vígjátékot, majd tehetséges diáktársaink bemutatkozását a Leövey Gálán kb. 16 órától,
  • március 27-én, szerdán lesz a Diáknap, amikor nem a megszokott tanítási órák lesznek. Ezt a napot a fogyatékkal élők életének megismerésének szenteljük, iskolai és iskolán kívüli programokkal: pl. vakvezető kutyák betanítási folyamatának megismerése, kerekesszékes akadálypálya, csörgőlabdás játékok, filmklub stb. Ezen a napon kerül megrendezésre az egész napos sportnap a Tornacsarnokban, valamint délután a Városmóka, amelyre még mindig várjuk állomásszervező és résztvevő csapatok jelentkezését Piroskához.

A három nap részletesen beosztott programját keressétek osztályfőnökötöknél, a földszinti tanári folyosó hirdetőtábláján, valamint a facebook-on!


GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish