Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Megtartjuk a szóbeli felvételit!

Kedves Felvételiző Diákok, Szülők!

Az iskola a jelenléti formában megtartott szóbelik alatt az általános járványügyi szabályok betartására kéri a felvételizőket. Tájékoztató füzetünk tartalmát módosítva a tanórai füzetet, félévi értesítőt, egyéb dokumentumokat a vizsgáztató tanárok nem várják el és nem fogják kérni a tanulóktól! 

Az iskola épületébe csak a felvételiző léphet be. A belépés után számára kötelező a testhőmérséklet mérése és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.

https://felveteli.leovey.eu/ oldalon lekérdezhető, hogy melyik tanuló melyik tanteremben fog vizsgázni, kérjük, hogy előzetesen nézzék meg a beosztást.

A tanulók és vizsgáztatók egészségének megőrzése érdekében mind a vizsgáztatóknak, mind a felvételizőknek maszkot kell hordaniuk. Amennyiben lehet, akkor FFP2-es maszkban érkezzen a felvételiző. A textilmaszkban érkező felvételizőknek sebészmaszkot fogunk adni a portán.
Az épületben mindvégig kötelező a maszk viselése.
A folyosókon nyitott ablakok mellett egymástól távol álló székeken ülve várhatnak majd a felvételizők a vizsgaterembe való belépésre.
A diákok a vizsgatermekbe alapos szellőztetés és a padok és asztalok felületének fertőtlenítése után kerülnek.
A vizsgateremben csak a két vizsgáztató és a felvételiző lesz bent.

A szóbeli elbeszélgetés időpontját még kérésre sem tudjuk megváltoztatni. Amennyiben a tanuló betegség miatt nem tud a megadott időpontban megjelenni, akkor ezt a megfelelő igazolás (orvosi igazolás vagy karantént előíró határozat, pozitív eredményű PCR-teszt) csatolásával jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. A március 12-i pótnapon az igazoltan távol maradó tanulóknak tudunk csak biztosítani pótlási lehetőséget.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish