Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Továbbtanulási tájékoztató helyett

Száznegyvenhat éves alma materünk vezetője, Sebőkné Orosz Katalin igazgatónő évről évre több mint ezer érdeklődő szülő és nyolcadikos diák részére szokott 4-5 teltházas továbbtanulási tájékoztatót tartani a jelentkezési lap leadása előtti hetekben. Idén ez is másként történik…

A vírusveszélyhelyzet miatt ebben az évben minden hagyományt felül kell írnunk, így az érvényben lévő rendelkezések alapján az iskolával jogviszonyban nem álló érdeklődőket sem fogadhatunk. Nem lesznek sem nyílt napok, sem igazgatói tájékoztatók. Hogy a Leövey iránt érdeklődő sokaság ne maradjon aktuális információk nélkül, az igazgatónő élő környezetben, a Kodály-díszteremben az LKG TV kamerái előtt elmondta a szokásos tájékoztatót, melynek filmjét erre a linkre kattintva lehet megtekinteni. A nyílt órák helyett is érdekes riportfilmeket készítenek médiások az egyes tagozataink értékeiről, ezekkel a szpotokkal is rövidesen jelentkezünk.

Esetleges kérdéseikre készséggel állunk rendelkezésre munkaidőben az 1/215-9590-es telefonszámon, azon kívül az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish