Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Tévéseink nagy sikere

Harmadik helyezést ért el az LKG TV stábja tizenöt budapesti középiskola reklámfilmjének rangos mezőnyében a fővárosi pályaválasztási tanácsadó videopályázatán.

Méltán ünnepelhetett szeptember 21-én, délután a vigasztalanul zuhogó esőben a Ferenc tér egyik kis cukrászdájában Szilaj Gabriella tanárnő médiatagozatos kis csapata, akik évek óta nagy elkötelezettséggel az LKG TV-t szerkesztik: Berecz Péter és Meggyes Bence a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat pályaválasztási tanácsadójának ötvenéves jubileumára kiírt iskola-népszerűsítő videopályázatán az általuk készített kisfilmmel harmadik helyezést értek el. A Vörösmarty Mihály Gimnázium dísztermében tartott díjátadón a szakmai közösség a Leöveyről készült egypercest nagy tapssal jutalmazta. Meleg Gábor, a Vörösmarty fiatal médiatanára, egyben a zsűri elnöke különösen elismerő hangon szólt Petiék filmjének átgondolt koncepciójáról és a megvalósítás technikai színvonaláról. Az is nagy elismerés volt, hogy a díjátadót követően a Kossuth Rádió szerkesztője is a mi tévéseinket tartotta riportra érdemesnek. Reményeink szerint a Leövey-filmet honlapunkon és a pályaválasztási rendezvényeken a most gimnáziumot választó nyolcadikosok és szüleik sokasága láthatja a közeljövőben.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish