Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Újabb sikeres robot-pályázat

A korszerű robotokért című pályázatunk (NTP-TFJ-17-0042) az EMMI döntése alapján 1 100 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 Az összegből a  robotparkunkat szeretnénk korszerűsíteni, szenzorok, motorok, téglák, építőelemek, és - ha lehetőség lesz rá -, akkor újabb robotkészletek megvásárlásával. Mindezek az érdeklődés felkeltése mellett a tehetségfejlesztést és a mentorálást segítik elő. :-)

Idézet a pályázati döntésből:

"Örömmel értesítem, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (továbbiakban: Támogatáskezelő) által meghirdetett, „A tehetségsegítés feltételrendszerének javítását célzó hazai programok támogatása” című, NTP-TFJ-17 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TFJ-17-0042 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett A korszerű robotokért című pályázatuk a Támogató döntése alapján 1 100 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül."

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish