Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

A tankönyvrendelés menete

könyvekAz új tankönyvrendelet  idén sajnos rendkívül kevés időt ad a tankönyvrendelés lebonyolítására (amibe ráadásul a húsvéti szünet is beleesik), így fokozottan kérjük a szülők és diákok együttműködését. A teendők, határidők a következők:

Az 2014/15-ös tankönyvjegyzéket (és a rendelés alapját képező ún Javasolt kiadványok listáját) április 10-én hozta nyilvánosságra a fenntartó KLIK, viszont az iskola teljes tankönyvrendelését a jogszabály alapján április utolsó munkanapjáig kell leadnunk (tankerületi jóváhagyást követően) a KELLO-nak.

Jelenleg az egyes osztályok tankönyvlistáját állítjuk össze, hogy azután azt tanulókra lebontva eljuttassuk a szülőkhöz, diákokhoz..

A hivatalos tankönyvjegyzéken szereplő könyveket az iskola a Kellón keresztül rendeli meg. Az ehhez szükséges névre szóló rendelőlapokat - reményeink szerint - az osztályfőnökök legkésőbb április 16-án (szerdán) megkapják, és átadják a diákoknak. Ezen a rendelőlapon nyilatkozik minden szülő, hogy az osztály listáján szereplő tankönyvek közül melyeket szeretné gyermekének megrendelni.

  • Akik normatív támogatásra jogosultak (és leadták/leadják az erre vonatkozó igénylőlapot), a kedvezményt csak a Kellón keresztüli rendelés esetében (= a kapott rendelőla­pon rendelve) vehetik igénybe.
  • Akik nem részesülnek normatív támogatásban, dönthetnek úgy, hogy bizonyos tanköny­veket nem rendelnek meg az iskolán keresztül (például ha már megvan a könyv a családban, vagy egyénileg szeretnék beszerezni), ez esetben a rendelőlapon ezt jelezniük kell. (Természe­tesen egy normatív támogatásban részesülő diák is megteheti, hogy nem tart igényt valamelyik tankönyvre.)

Nagyon  kérjük,  hogy  a  kitöltött  és  aláírt dokumentumokat  április  23-án  a  tanulók  hozzák  vissza,  mert  ezek  alapján  tudjuk az iskolai összesített rendelést elkészíteni - ami 650 diák esetében nem kis munka -, és amit április 28-án be kell küldenünk a KLIK-be, jóváhagyás céljából. (A határidő elmulasztása esetén nem tudjuk garantálni, hogy a kért tankönyvek a tanévkezdésig megérkeznek.)

A bejövő osztályok tanulóira, azaz a leendő 9. évfolyamos diákokra mindez nem vonatkozik: ők majd április végén, a felvételükről szóló értesítésben kapnak tájékoztatást teendőkről!

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Felnőttoktatási Tagozat

A Felnőttoktatási Tagozat (ifjúsági, esti és digitális képzések) elérhetőségei:

Web: fot.leovey.hu

Telefon: +36-1-216-0304

Email: uh.yevoel@tnullof

Rövidesen

Nincsenek események

Archív

Az alábbi oldalak már nem frissülnek, csak archívumként működnek!