Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.


Nyilvános érettségi anyagok

A 2018. május-júniusi érettségi vizsgák nyilvánosságra hozott anyagai

Az érettségi vizsga részletes követelményeiről szóló 40/2002. (V. 24.) OM rendelet 1/A. §-a szerint:

A vizsgaanyagok elkészítéséért felelős intézménynek az érettségi vizsgával összefüggő, az általános és részletes követelményekből levezethető, a vizsgaleírásnak megfelelő, a vizsgát érintő tartalmi és eljárásbeli tudnivalókat a május-júniusi vizsgaidőszak kezdete előtt legalább hatvan nappal nyilvánosságra kell hoznia, és a vizsgára jelentkezők számára elérhetővé kell tennie.

Középszintű vizsgák

Emelt szintű vizsgák

Az emelt szintű vizsgák vonatkozó anyagai az OH honlapján, A 2018. május-júniusi érettségi vizsgák nyilvánosságra hozott anyagai cím alatt találhatók meg.

Kiegészítés: laborunk erős kihasználtsága miatt csak az emelt szintű fizika szóbeli érettségik (2018.06.11-14.) előtti héten tudjuk az OH honlapon leírt - és illusztrált - kísérleteket összeállítani. Tehát június 6-án és 7-én - szerdán és csütörtökön - 11-17 óra között lehet a kísérleteket megtekinteni, illetve fogjuk azokat bemutatni.

Barabás Péter laborvezető


GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish