Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Fakultáció(k) választása, 2013

Jelenlegi kilencedikes (+ 10.E-s) diákjainknak "kisfaktot", tizedikes (+ 11.E-s) tanulóinknak"nagyfaktot" lehet/kell választaniuk 2013. május 13-ig. (Ez az ún. "előzetes tárgyválasztás", ami elsősorban az igények felmérését szolgálja.) Az érdeklődés hiányában el nem induló fakultációkra jelentkezők később módosíthatják választásukat. Mindezt a LeN-ben, 2013.04.15-től!

Figyelem! A jelentkezések alakulását folyamatosan követjük. A változó igények miatt a jelentkezések véglegesítésekor várhatóan meg fogjuk változtatni a kínálatot (újabb sáv indítása, létszámok bővítése, stb.) 

"Nagyfakultáció" (a 10.A, B, C, D, és a 11.E osztályok számára)

A diákok fakultációs jelentkezése az e-naplóban történik.
A tantárgyak felvétele nem kötelező, de a "jelentkezési lapot" minden érintett (10.A, B, C, D, és 11.E osztályos) tanulónak ki kell töltenie, még akkor is ha nem kíván fakultációs tárgyat választani!

Amit a döntés előtt feltétlenül érdemes tanulmányozni:

  1. Szakok és érettségi vizsgatárgyak a 2013-es felsőoktatási felvételi eljárás során (Újabb sajnos nincs...)
  2. Összefoglaló táblázat a 2013-es felvételi tárgyakról (Újabb sajnos nincs...)
  3. Egyetemi felvételi, 2013 (Újabb sajnos nincs...)
  4. OH közlemény a 2013-ban emelt szinten választható vizsgatárgyakról (Újabb sajnos nincs...)
  5. "Nagyfakultációs" választék
  6. "Nagyfakultációs" tantárgyi tájékoztató

Maga a jelentkezés az e-naplóban - a bejelentkezés után megjelenő - "Tankörjelentkezés" menüpontban történik.

Nagyon fontos! A rendszer 

  • nem engedi egy sávból több tárgy választását. A sáv látszik a "Blokk" oszlopban, de kiderül a tárgy nevéből is, pl. "biológia NFsA" (= biológia NagyFakultáció, sáv: A), vagy "történelem NFsB" (= történelem NagyFakultáció, sáv: B),
  • működése szerint a nem-választáshoz az e-naplóban megjelenő listában ilyesmit kell bejelölni: "nem választok nNFsB" = "nem választok NagyFaktot a B sávból",
  • viszont nem képes annak ellenőrzésére, hogy mindkét sávból választottál (vagy nem, a fentiek szerint). Kérjük, figyelj erre is!

A mellékelt - nagyítható - kép talán elég segítséget nyújt...

"Kisfakultáció" (a 9.A, B, C, D, E, 10.E osztályos tanulók számára)

A diákok "kisfakultációs" jelentkezése az e-naplóban történik.
A tantárgyak felvétele nem kötelező, de a "jelentkezési lapot" minden érintett (9.A, B, C, D, E, 10.E osztályos) tanulónak ki kell töltenie, még akkor is ha nem kíván fakultációs tárgyat választani! (Ez utóbbihoz az e-naplóban megjelenő listában ilyesmit kell bejelölni: "nem választok nKFsA" = "nem választok KisFaktot az A sávból".)

Amit a döntés előtt feltétlenül érdemes tanulmányozni:

  1. "Kisfakultációs" választék
  2. "Kisfakultációs" tantárgyi tájékoztató

Maga a jelentkezés az  e-naplóban - a bejelentkezés után megjelenő - "Tankörjelentkezés" menüpontban történik.

Nagyon fontos! A rendszer 

  • nem engedi egy sávból több tárgy választását. A sáv látszik a "Blokk" oszlopban, de kiderül a tárgy nevéből is, pl. "fizika KFsA" (= fizika KisFakultáció, sáv: A), vagy "etika KFsB" (= etika KisFakultáció, sáv: B),
  • működése szerint a nem-választáshoz az e-naplóban megjelenő listában ilyesmit kell bejelölni:  "nem választok nKFsA" = "nem választok KisFaktot az A sávból",
  • viszont nem képes annak ellenőrzésére, hogy mindkét sávból választottál (vagy nem, a fentiek szerint). Kérjük, figyelj erre is!

A mellékelt - nagyítható - kép talán elég segítséget nyújt...

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish