Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Tanévkezdés

tanévnyitó ünnepély - a nappali tagozaton - szeptember 1-jén, 9 órakor kezdődik. (Megjelenés az alkalomhoz illően, azaz: sötét szoknya/nadrág, fehér blúz/ing.) Az ünnepség után három (3) osztályfőnöki óra lesz.

A tankönyveket a "fizetős" (ill. ferencvárosi lakos) diákok az alábbi napokon vehetik át a Zeneteremben:

Találatok: 1902

Tankönyvek érkezése

A KELLO tájékoztatása szerint a tankönyvek augusztus 28-án, a délutáni órákban fognak megérkezni iskolánkba. A tankönyvcsomagok kiosztására várhatóan az első tanítási napokon kerül sor, de ennek pontos beosztását csak a szállítmány tételes ellenőrzése után tudjuk a  közzétenni. A hiányzó csekkek, késedelmes befizetések, stb. okozta problémákra az első osztályfőnöki órákon próbálunk megoldást keresni.

Frissités: a tankönyvek a jelzett időben megérkeztek, a megrendelt 654 csomagból 650 darab.

Találatok: 1146

Ebédbefizetés

Szeptember hónapra 2014. augusztus 25-én és 26-án, 8:30-12 óráig lehet az ebédet befizetni. (Pótbefizetés: 2014. szeptember 1-jén.) A szeptemberi téritési díj - 20 napra - 5 700 forint (50% : 2 850 Ft.)  A térítési díjkedvezményhez hozni kell az  innen letölthető, kitöltött igénylőlapot!

Találatok: 1855

Gólyatábor, 2014

Augusztus 25-én, hétfőn 8:30-kor indulunk a gólyatáborozók csapatával a XIV. kerületi Stadionok buszpályaudvarról Parádfürdőre, a Kalandvár ifjúsági táborba (Kossuth utca). Kérjük a „gólyákat”, hogy legkésőbb 8:15-ig érkezzenek meg a Volánbusz állomására! A táborozáshoz szükség lesz az  itt mellékelt szülői igazolásra, amit kitöltve és aláírva az osztályfőnöknek kell átadni az induláskor! Szerdán érkezünk vissza a Stadionokhoz 18 óra körül.  Emlékeztetőül a tudnivalók...

Találatok: 3238

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish