Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Menzainfó 2021 (évkezdés)

Kedves iskolában ebédelő Diákok!

Az iskolai étkezés igényléséhez két űrlapot kell kitölteni! 

  1. Minden menzát igénylő új diáknak  – a most beiratkozó 9.-eseknek és régi diákjainknak, akik eddig még nem ettek a menzán – le kell adnia egy kitöltött adatkezelési lapot augusztus 25-ig a FIÜK számára. 
  2. Minden kedvezményes árra jogosultnak  – akár új igénylő, akár régi menzás diák – egy kedvezmény-nyilatkozatot kell kitöltenie, és leadnia augusztus 25-ig. 

Mindenki, aki leadta a szükséges – egy vagy két – lapot, augusztusban e-mailben kap értesítést az ebédbefizetésről. 

Az adatkezelési lapot az alábbi módokon lehet leadni: 

  • Aki korábban nem ebédelt még az iskolában, de szeptembertől szeretne menzán enni, kérjük, hogy a honlapunk "Menzainfo" oldalán található "adatkezelési nyilatkozatot" töltse ki és hozza be a titkárságra (a 033.-as szoba melletti postaládába kell bedobni) vagy küldje el scannelve a FIÜK-nek a leoveypenztar@intezmenyuzemeltetes.hu címre augusztus 25-ig. (Ha emailben küldik, akkor a papírt elég szeptemberben behozni az iskolába.)
  • Leendő kilencedikeseink a beiratkozáskor töltik ki ezt a lapot, és átadják az osztályfőnöküknek. 
  • A korábban már menzán étkező diákjaink előző tanévben leadták, nekik teendőjük ezzel nincs a nyáron. (Majd szeptember első napjaiban ismét ki kell tölteniük egyet az új tanévre is.)

50% -os árkedvezményt lehet igényelni a kedvezményről szóló nyilakozat kitöltésével. Kedvezményt csak a nagycsaládos, tartós beteg vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő diák kérhet. A részleteket az űrlap tartalmazza. A nyilatkozatot még a nyáron el kell juttatni a FIÜK-höz, hogy a szeptemberi étkezést már kedvezménnyel kaphassák. 

A leadás módjai: 

  • Leendő kilencedikeseink a beiratkozáskor töltik ki ezt a lapot, és átadják az osztályfőnöküknek.   
  • 10–12.-es diákjaink – akár voltak már menzások, akár nem – a honlapunk "Menzainfo" oldaláról tudják letölteni a nyilatkozat űrlapját, melyet  kitöltve kell behozni a titkárságra (a 033.-as szoba melletti postaládába dobni) vagy elküldeni szkennelve a FIÜK-nek a leoveypenztar@intezmenyuzemeltetes.hu címre augusztus 25-ig. (Ha e-mailben küldik, akkor a papírt elég szeptemberben behozni az iskolába.)


További információt és segítséget kérhetnek Molnár Gabriella pénztárostól a Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központban (FIÜK) a  30/198-4229 számon vagy a leoveypenztar@intezmenyuzemeltetes.hu címen.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Felnőttoktatási Tagozat

A Felnőttoktatási Tagozat (ifjúsági, esti és digitális képzések) elérhetőségei:

Web: fot.leovey.hu

Telefon: +36-1-216-0304

Email: uh.yevoel@tnullof

Rövidesen

Nincsenek események
 2021 október 18.  hétfő ,09:55:01

Archív

Az alábbi oldalak már nem frissülnek, csak archívumként működnek!